Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Najbolji pokloni kojima će se buduća mlada obradovati na njeno devojačko veče

Planirate prisustvo na devojačkoj večeri vaše prijateljice koja se uskoro udaje? Razmišljate o tome koji bi poklon bio najbolji izbor za ovu priliku? U nastavku vam predstavljamo nekoliko fantastičnih ideja koje će oduševiti buduću mladu!

1. Ofingeri sa Natpisom “Bride” i “Groom”

Ofingeri sa personalizovanim natpisom “Bride” za mladu i “Groom” za mladoženju su simpatičan i koristan poklon. Ovi ofingeri su idealni za čuvanje venčanog outfita i u isto vreme pružaju sentimentalnu vrednost koja će se pamtiti godinama. Nezaobilazan su deo svakog fotošutinga na dan venčanja i definitivno nešto čemu se mlada najviše obraduje. Ovo je ujedno i najprodavaniji proizvod na našem sajtu ove sezoone!

ofinger bride groom

2. Podvezice

Podvezice su klasičan dodatak venčanju, ali i čest pokon za devojačko veče. One simbolizuju sreću i romantiku, a itekako pokazuju da malda ima stila! Buduća mlada će sigurno ceniti ovaj elegantan poklon i čuvati kao uspomenu dugo posle venčanja. Više o tome kako je nastao občaj nošenja podvezice možete pročitati ovde.

podvezica, poklon za devojacko vece

3. Čaše za Mladence sa Inicijalima

Personalizovane čaše za mladence sa njihovim inicijalima su divan način da se ovekoveči njihov poseban dan. Možete odabrati elegantne čaše za šampanjac ili vino koje će koristiti tokom svadbenog slavlja. Ovaj poklon ne samo da je funkcionalan već takođe spada u one poklone koji se čuvaju decenijama ali i korite u specijalnim prilikama.

čaše za mladence

4. Sveće Dekorisane za Crkveno Venčanje

Sveće su uvek popularan poklon za venčanja, posebno one koje su dekorisane za crkveno venčanje. One mogu biti u različitim bojama a i sa detaljima koji odražavaju temu venčanja. One su svakako neophodne za sam čin crkvenog venčanja, te ih buduća mlada svakako mora imati. Prijatno ćete je iznenaditi ako joj poklonite detalj koji joj svakako treba i još dekorisan u stilu celokupne dekoracije venčanja. Ovo je detalj koji se često zabotavi kada je dekoracija u pitanju, a mnoge dekoraterke je nemaju u svojoj ponudi pa je super ideja da poštedite mladu stresa ukoliko bude morala u poslednji čas da nabavlja ovako važnu stvar. Sveće mogu biti dekorisane kako god vi poželite pa nemojte štedeti maštu!

sveće za crkveno venčanje

5. Kutije za burme

Kutija za burme je takođe detalj koji je pored ofingera najčešće fotografisan pri spremanju malde i mladoženje u njihovim domovima. Obradujte ih elegantnom kutijom za burme na koju je moguće dodati njihove inicijale i tako ih učiti još ličnijim. POred estetskih razloga, burme traba da budu na sigurnom, te će mladencma sigurno biti drago da imaju kvalitetnu kutijicu za čuvanje svojih dragocenosti.

kutijica za burme

Kada birate poklon za devojačko veče svoje prijateljice, razmislite o personalizovanim i emotivnim opcijama koje će dodati poseban dodir njenom venčanju. Ofingeri sa natpisom, podvezice, čaše sa inicijalima i sveće dekorisane za crkveno venčanje ili kutijica za burme su sve sjajni izbori koji će učiniti da se vaša prijateljica oseća voljeno i paženo. Ne zaboravite da dodate ličnu poruku ili notu ljubavi kako bi ovaj poklon bio još posebniji!

Uživajte u devojačkom večeru i budite deo radosti koju vaša prijateljica doživljava dok se priprema za svoj veliki dan!